Novosti

Kompanija In Time d.o.o. certifikovana prema međunarodnom standardu sigurnosti informacija ISO 27001:2013.

 

19.11.2021 10:34
Slika
 
Eksterni auditori Instituta za standarde i sigurnost proveli su certifikacijski audit sistema sigurnosti informacija ISO 27001:2013 u kompaniji In Time d.o.o. sa sjedištem u Sarajevu.


Ispunjavanjem zahtjeva navedenog standarda podiže se nivo sigurnosti u smislu zaštite od velikog broja prijetnji, kao što su neovlašteni pristup korporativnim mrežama, gubitak povjerljivih informacija, upadi u informacione sisteme, “curenje” povjerljivih informacija, prisluškivanje, virusni napadi i drugo.


Od 1997. pa do danas, kompanija In Time narasla je u jednu od vodećih kurirskih službi u Bosni i Hercegovini, te postavila standarde u kurirskom biznisu na domaćem tržištu. Kompanija In Time je jedina kompanija u Bosni i Hercegovini, koja može svojim klijentima ponuditi sve kurirske usluge na jednom mjestu, a od samog osnivanja su Generalni zastupnik svjetske kurirske kompanije TNT Global Express, Logistic & Mail. Najkvalitetnija ekspresna distribucija pošiljki “od vrata do vrata” u okviru Bosne i Hercegovine garantuje klijentima kompanije In Time veoma pouzdanu uslugu.

ISO 27001:2013 standard su kreirali najbolji svjetski stručnjaci na polju informacijske sigurnosti, i propisuje metodologiju za primjenu upravljanja informacijskom sigurnošću u organizaciji. ISO 27001 je postao najpopularniji standard informacijske sigurnosti u svijetu, te su mnoge kompanije certificirane prema njemu.
0 0